زبان بدن سخنگوی ارتش اسرائیل وقتی که با دستانی لرزان از انتقام ایران می‌گوید جزییات انفجار بامداد شنبه (۲۴ خردادماه) در فرودگاه مهرآباد ۷۰ زخمی در حملات تلافی‌جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی هلاکت ۲ صهیونیست در حمله موشکی ایران به ریشون لتسیون سفیر ایران در دیدار با مقام وزارت خارجه انگلیس خواستار محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی شد خبرگزاری تاس روسیه: بیش از ۱۵۰ هدف در سرزمین‌های اشغالی مورد اصابت قرار گرفتند نخعی راد: به پشتوانه مردم، از این شرایط عبور می‌کنیم آنتونیو گوترش خواستار توقف حملات در منطقه شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) سران ایتالیا و فرانسه با بن‌سلمان درباره ایران تلفنی صحبت کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور ونزوئلا: نتانیاهو هیتلر قرن بیست و یکم است ایران: به زودی حملات شدیدتری به اسرائیل انجام می‌دهیم سفیر ایران در سازمان ملل: پاسخ ایران به اسرائیل قانونی و قاطع خواهد بود حمله اسرائیل به مهرآباد تهران + فیلم (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) حمله مجدد ایران به اسرائیل (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس | مرحله جدید عملیات وعده صادق ۳ هشدار دادستان خراسان رضوی به فعالان فضای مجازی | مردم فعالیت های مشکوک را گزارش نمایند اختصاصی شهرآرانیوز | واکنش مردم تهران به عملیات موفق وعده صادق ۳ (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات حمله ایران به اسرائیل از زبان سردار وحیدی: پایگاه‌ نواتیم و تل‌نوف را هدف قرار دادیم اطلاعیه شماره ۲ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره «عملیات وعده صادق۳» حمله مجدد اسرائیل به ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + عکس و فیلم رسانه‌ اسرائیلی: موشک‌های ایران تل‌آویو را در شوک فرو برد ۸ پرنده صهیونیستی شکار شد پیام توییتری پزشکیان هم‌زمان با عملیات وعده صادق ۳ در عملیات وعده صادق ۳ چه تعداد موشک به اسرائیل شلیک شد؟ نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد | نماینده روسیه: حملات با حمایت فرانسه بود+ ویدئو (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی عراقچی با دبیرکل سازمان ملل درباره پاسخ به حمله اسرائیل پیام رئیس شورای عالی استان‌ها در محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ایران
سرخط خبرها

رئیس سازمان محیط‌زیست: از همه امکانات برای نجات پیروز استفاده شد| پیروز با مسائل متعددی درگیر بود

  • کد خبر: ۱۵۲۸۲۷
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴
رئیس سازمان محیط‌زیست: از همه امکانات برای نجات پیروز استفاده شد| پیروز با مسائل متعددی درگیر بود
رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست درباره مرگ پیروز گفت: با توجه به شرایط نامطلوب یوز، از همه امکانات و ظرفیت‌ها برای نجات پیروز استفاده کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، علی سلاجقه در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت درباره اقدامات سازمان محیط زیست درباره «پیروز» توله‌یوز ایرانی اظهار داشت: پدر و مادر پیروز از همان ابتدا در وضعیتی بودند که از قاچاقچیان گرفته شدند و در وضعیت جسمی مناسبی نبودند. از سوی دیگر زادو ولد یوز‌ها به‌صورت طبیعی هم سختی‌های زیادی دارد، اما این اتفاق با استفاده از ظرفیت‌ها و کارشناسان داخلی صورت گرفت و از همین پدر و مادر کم‌بنیه سه توله‌یوز به دنیا آمد.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست افزود: به‌دلیل انجام فرآیند سزارین و دخالت انسان و عدم حمایت مادر از توله‌یوز‌ها سبب شد آن‌ها در این شرایط مصنوعی زندگی کنند، اما در تمام شرایط از تمام ظرفیت‌های سازمان استفاده شد. همچنین با توجه به رویه امیدی که در مردم ایجاد شد ما از تمام ظرفیت‌های داخلی استفاده کردیم تا به نحو مطلوب رشد کند.

سلاجقه خاطرنشان کرد: این برای ما یک فرآیند آزمایشگاهی بود که در کشور اتفاق افتاد؛ پیروز با مسائل متعددی از یبوست و مسائل گوارشی درگیر بود، اما مرتب هم تحت‌نظر بهترین پزشکان و کارشناسان بود.

وی درباره پروسه ده ماهه نگهداری از پیروز گفت: موضوعاتی، چون مسائل گوارشی و استخوان‌بندی و موضوع کلیه در این مدت پیش آمد، اما پیروز تحت کنترل بهترین کارشناسان و بهترین دامپزشکان حیات وحش بود و شرایط کاملاً قرنطینه داشت و کسی که مسئول نگهداری بوده نیز ارتباط روانی قوی با او برقرار کرده بود.  

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست همچنین با اشاره به اینکه دامپزشکی از آفریقای جنوبی به صورت مرتب پیروز را معاینه می‌کرد، گفت: این موضوع برای کشور به این دلیل که یک چرخه کامل مطالعاتی در پی داشت، بسیار ارزشمند است و تجربه‌ای به این شکل در دنیا وجود نداشت.  

سلاجقه با اشاره به اینکه برای اولین بار دولت سیزدهم با تمام اعتقاد برای نجات پیروز تلاش کرد، گفت: چنین نگاهی به تمام منابع زیستی به ویژه گونه‌های در حال انقراض دارد و اکنون ۷ قلاده ماده از این گونه دیده شده که توله‌یوز دارند و حفاظت می‌شوند. پس از سال‌ها در منطقه عباس‌آباد اصفهان توله یوز نر مشاهده شده و در بحث حفظ یوز دولت تمام امکانات خود را به کار خواهد گرفت.  

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست ادامه داد: پیروز دچار بیماری کلیوی و نیازمند دیالیز و تعویض خون شد که باید از مادر گرفته می‌شد، اما با توجه به بارداری ایران، تصمیم گرفته شد که دیالیز از روش دیگری انجام شود، اما متاسفانه این عملیات ۱۲ ساعته به نتیجه نرسید، اما از جنبه علمی دستاورد‌های خوبی برای کشور به‌دست آمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->