حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

رئیس سازمان محیط‌زیست: از همه امکانات برای نجات پیروز استفاده شد| پیروز با مسائل متعددی درگیر بود

  • کد خبر: ۱۵۲۸۲۷
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴
رئیس سازمان محیط‌زیست: از همه امکانات برای نجات پیروز استفاده شد| پیروز با مسائل متعددی درگیر بود
رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست درباره مرگ پیروز گفت: با توجه به شرایط نامطلوب یوز، از همه امکانات و ظرفیت‌ها برای نجات پیروز استفاده کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، علی سلاجقه در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت درباره اقدامات سازمان محیط زیست درباره «پیروز» توله‌یوز ایرانی اظهار داشت: پدر و مادر پیروز از همان ابتدا در وضعیتی بودند که از قاچاقچیان گرفته شدند و در وضعیت جسمی مناسبی نبودند. از سوی دیگر زادو ولد یوز‌ها به‌صورت طبیعی هم سختی‌های زیادی دارد، اما این اتفاق با استفاده از ظرفیت‌ها و کارشناسان داخلی صورت گرفت و از همین پدر و مادر کم‌بنیه سه توله‌یوز به دنیا آمد.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست افزود: به‌دلیل انجام فرآیند سزارین و دخالت انسان و عدم حمایت مادر از توله‌یوز‌ها سبب شد آن‌ها در این شرایط مصنوعی زندگی کنند، اما در تمام شرایط از تمام ظرفیت‌های سازمان استفاده شد. همچنین با توجه به رویه امیدی که در مردم ایجاد شد ما از تمام ظرفیت‌های داخلی استفاده کردیم تا به نحو مطلوب رشد کند.

سلاجقه خاطرنشان کرد: این برای ما یک فرآیند آزمایشگاهی بود که در کشور اتفاق افتاد؛ پیروز با مسائل متعددی از یبوست و مسائل گوارشی درگیر بود، اما مرتب هم تحت‌نظر بهترین پزشکان و کارشناسان بود.

وی درباره پروسه ده ماهه نگهداری از پیروز گفت: موضوعاتی، چون مسائل گوارشی و استخوان‌بندی و موضوع کلیه در این مدت پیش آمد، اما پیروز تحت کنترل بهترین کارشناسان و بهترین دامپزشکان حیات وحش بود و شرایط کاملاً قرنطینه داشت و کسی که مسئول نگهداری بوده نیز ارتباط روانی قوی با او برقرار کرده بود.  

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست همچنین با اشاره به اینکه دامپزشکی از آفریقای جنوبی به صورت مرتب پیروز را معاینه می‌کرد، گفت: این موضوع برای کشور به این دلیل که یک چرخه کامل مطالعاتی در پی داشت، بسیار ارزشمند است و تجربه‌ای به این شکل در دنیا وجود نداشت.  

سلاجقه با اشاره به اینکه برای اولین بار دولت سیزدهم با تمام اعتقاد برای نجات پیروز تلاش کرد، گفت: چنین نگاهی به تمام منابع زیستی به ویژه گونه‌های در حال انقراض دارد و اکنون ۷ قلاده ماده از این گونه دیده شده که توله‌یوز دارند و حفاظت می‌شوند. پس از سال‌ها در منطقه عباس‌آباد اصفهان توله یوز نر مشاهده شده و در بحث حفظ یوز دولت تمام امکانات خود را به کار خواهد گرفت.  

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست ادامه داد: پیروز دچار بیماری کلیوی و نیازمند دیالیز و تعویض خون شد که باید از مادر گرفته می‌شد، اما با توجه به بارداری ایران، تصمیم گرفته شد که دیالیز از روش دیگری انجام شود، اما متاسفانه این عملیات ۱۲ ساعته به نتیجه نرسید، اما از جنبه علمی دستاورد‌های خوبی برای کشور به‌دست آمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->